Topp 5 bästa mobilspelen som är gratis

Tiden då man behövde gå till en butik och betala för sina spel är förbi. Tack vare välutvecklade och roliga appar i våra smartphones, kan man numera få en helt otrolig spelupplevelse i mobilen. Det bästa av allt är att till och med några av de bästa spelen som finns, är helt gratis. Vissa appar och spel erbjuder köp inuti spelet, men somliga är helt och hållet fritt fram att använda utan att betala för. Nedan tar vi en titt på några av våra favoriter när det kommer till appar som är gratis.

shutterstock_160559990Våra favoriter samlade

Hoppa, rör dig, skydda dig eller bara stå till. Du väljer själv taktik när bollarna flyger mot dig i det beroendeframkallande spelet Outdodge. Det här speler påminner mycket om de gamla Gameboy-spelen sett till dess enkelhet. Det gäller helt enkelt att inte ta skada av allt som kommer flygande mot en. Man kan ta hjälp av en rad olika strategier för att lyckas med detta. Man vet aldrig vad som väntar i detta spel, eftersom utvecklarna har lagt mycket tid på att skapa olika scenarier och lösningar. Bäst av allt är kanske att det är gratis. Hitta andra spartips på priskaparen.se när du tar en paus i spelandet.

Ett besök till dinosauriernas värld

För dig som tycker om dinosaurier i synnerhet, eller bara häftiga miljöer i allmänhet, passar Dino Bash perfekt som spel. Här gäller det att på olika smarta sätt försvara äggen som man ruvar på. Detta kan göras ensam eller med hjälp av en armé av dinosaurier vid ens sida. Det gäller att se upp för fiender från alla håll och kanter i detta spel. Spelet kräver finurlighet och tankekraft, samt en gnutta tur. Man kan gå upp i nivåer och växa sig större och starkare. Det är jakten på nya nivåer gör att man lätt fastnar i spelet.